ТIй, яку вIн кохаE...

Оля Демьяненко
Хай шепіт слів ,що не почуєш ти
Звучить у серці мов в останне.
І будуть по небу пливти,
Твої думки,моє кохання.

Я більш за все боюсь втрачати,
Боюсь за тебе,за любов
І знаю я, ти варта знати,
Ти змусила кипіти кров!

Твій поцілунок,твої очі,
Це незабутньо наче сон.
Я не забуду наші ночі
І переплетення долонь.

В твоїх думках я не з'являюсь,
А ти в моїх і день і ніч.
Тебе зустріти намагаюсь
Провести вечір віч-на-віч
18.07.2011

[знаю что здесь я не одна из украины,и поэтому написала стих на украинском,
стих написан от лица парня,просто пришли такие строки в голову и я их записала:)]