Сьогоднi

Ирина Опаляра
Сьогодні знову, десь о 10-й, скажу у повітря "добрих снів",
А воно /замість тебе, як завжди/ промовчить.
Давно перерахувала всіх овець і слонів -
Але серце заважає спати - занадто стучить.
Скажи, як засинаєш ти, коли мене поруч немає?
Гадаю, вмикаєш дискавері і закриваєш очі...
А я з віршами зустрічаю черговий світанок,
Бо без тебе в житті я зовсім нічого не хочу.