до тебе

Рия Эйфо
знаєш,як мені з тобою було,
коли твоє ім*я я вперше почула
вже було пізно і нікуди  кудись тікати.
якшо чесно я не збиралася з тобою в ліжко лягати
але твоя усмішка...
здавалося лише вона одна могла врятувати
від усіх
пам*ятаєш,як ми ховалися на твоєму останньому поверсі
як ми кохалися на моїх таємних дахах
а на світанку малювали нічні сни

я так хочу до тебе,
а ти?