911

Фиолетта
ПЛЕЙКАСТ  від    AMRILAURA:

         
                ***

Нікотиновий  голод  не  счезав  навіть  після  десерту,
Сигарета  і  кава...  і  душа  припарована,  дійшла  до  агонії,
Згусток  крові  відхаркнуто,  він  і  був,  певно,  зародком  смерті,
Лишилась...  живою,  гарячою  на  мЕжі  любові  –  болю.

Двері  клацнули  раптом  рвучко  холодним    металом 
А,  може,  не  двері…  кайданки,    чи  так,  запальничка,
Увійшов…  Певно  ангел,  та  чому  він  одягнений  в  Прадо?
І  звідки  відомі  йому  твої    коди,  графіки,  цикли  і  звички….

Безнадійно  пручатись,  молитись,  несила    тікати,
Мандражно  хотілось  померти,  щоб  за  хвилю  ожити,
Скоротитись  на  кшталт,    як  в  мейозі  плече  хромосоми…
А  ще…  пластиліну,  хотілось…  щоб  зняти  точні  відбитки...