Мовчи

Наталя Мазур
Мовчи...  Я  бачу  все  в  твоїх  очах  - 
Що  не  така,  як  всі,  що  особлива...
Дощ  припустив...  Мелодія  журлива
Вплітається  в  твої  слова...  Хоча...

Мовчи...  Я  знаю,  за  тобою  даль  - 
Дванадцять  тисяч  кілометрів  мрії,
І  нездійсненні,  неземні  надії...
Та  я  належу  не  собі,  на  жаль...

Мовчи...  Мовчу  і  я  в  хвилини  ці...
Схиляєшся  так  низько  у  поклоні,
Береш  із  ніжністю  мої  долоні...
Палає  поцілунок  на  руці...