Ганна Осадко. Пожалуйста

Анна Дудка
С украинского http://proza.ru/2011/01/26/696

Всё, что в самом деле важно, – как борщ, просто,
Беззащитно, как дитя, и вечно, как синее море,
Точно подорожник, любовь в тебе растет,
И голосом голубки Бог в тебе воркует:
- Не бойся ничего, босыми ножками ступай на путь...
…Ты хочешь счастливою быть?
Пожалуйста.
Будь.
***

будь ласка

Усе, що насправді важливе, як борщ, просте,
Дотульне, як діти, і вічне, як синє море,
Немов подорожник, любов у тобі росте,
І голосом горлиці Бог у тобі говоре:
- Нічого не бійся, босоніж ступай на путь...
…Ти хочеш щасливою бути?
Будь ласка.
Будь.