Бездорiжжя

Александр Васильевич Бойко
Нема забутих Богом. Є ним зраджені
На білосніжниж простирадлах совісті.
Віддавши честь на першому побаченні,
Ми виправдовуємось гарячковістю.
У лабіринтах генів - бездоріжжя.
У Господа маяк один на всіх.
Не скрізь обійми зустрічають ніжність,
А насолода - то повсюду гріх...



2011