Прославляю... I Glorify

Зоя Наумчик
Славлю Тебя всем сердцем моим,
Пред Тобою пою я Тебе,
Поклоняюсь пред Святым Храмом Твоим,
Прославляю Твоё Имя всегда и везде.

         Припев:
Прославляю, и пою я, Аллилуйя,
Воспеваю, прославляю Твоё имя,
Ты достоин похвалы и славы,
Осанна Аллилуйя, Осанна Аллилуйя.

I glorify You Lord with all of my heart,
I am singing and praising Your Name,
I always worship in Your presence,
And glorify Your Name every time.

        Chorus:
I am glorifying and singing Hallelujah,
Praising and worship,
Because you are worthy,
Hosanna Hallelujah, Hosanna Hallelujah.

(c) 2010 Zoya NAUMCHIK.