Стаеш колишнiм

Катя Стрельникова
А тепер вибач, та я піду,
Кусай губами замерзлі лікті.
Я шукала тебе на свою біду,
А тепер залишилась при розбитім кориті.
Не нервуй, я піду, не скажу ні слова,
Заховаюся там, де ніколи не знайдеш.
Мені не потрібна ласкава мова,
Я ж розумна. І знаю, що стала зайва.
Ти мене вибач за ті думки,
За сльози, істерики, сум і мовчання,
Тепер уже точно немає МИ,
Тепер я сама із отим от коханням.
Не нервуй, це шкідливо, я майже завершила,
Забувай, затирай, і не згадуй більше.
Нещодавно ти був один такий неперевершений,
А тепер назавжди ти стаєш колишнім.