Iнший

Катя Стрельникова
Законцервуй мої сльози у банку
і напиши - не відкривати до жовтня.
Заклей мої очі скотчем
і заборони розв'язувати зранку.
Подаруй мені чорного кота,
а сам збреши, що то ластівка.
Прив'яжи мене до минулого,
а сам переконай, що то майбутнє.
Поводся так, як ти вмієш -
нахабно,
самовпевнено,
егоїстично.
Переконай мене у своїх поглядах,
збреши мені про правду -
говори,
посміхайся,
думай!
Але не дивися в мої очі,
там немає твого сліду,
там новий світ,
без тебе,
без віри,
інший.