У

Алекс Чжоу
У
Сточной трубы
Нанотехнологий
Среди
Вирусов
Дискеток
И
Виниловых пластинок
Бродил
Печальный
Маленький робот
Искал детальку
Для
Своего друга
То ли
Проволочку
То ли
Гвоздик...
Вдруг
Из трубы
Тук тук
Выпало
Тук тук тук
Сердце
Теплое
Живое...
Робот подобрал
Подошел
К другу
Открыл ему
На груди
Дверцу
Вставил
Сердце...
И
Там
За границами
Нано
Появился
Новый мир
Удивительный чудный
Где
Кружатся пластинки
На патефонах
Где
Беседки
И
Абажюры...