Дай, Боже...

Инна Приходько
Дай, Боже, цій землі добра,
Хай від щедрот росте колосся,
Сміється щиро дітвора
І усміхаються дорослі.

Щоб вимити із серця бруд,
В долоні дай води святої.
Звільни його від темних пут,
Аби не вмерло у спокої.

Дай, Боже, людям зрозуміти,
Що є Життя і Смерть по суті,
Щоб вкотре нам не загубити
Твоє Ім`я на перепутті.