Куды ты прэш - сукотина!

Комиссар Жув
Куды ж ты прэш... сукотиной ты геткаю.
Табе б на чайник натаукнуть вядро !
Тадыб хоць краше былаб не уродаю,
Тадыб быть можа трохи праняло.

Хади. Ляпшей каровай пазаймайся трох.
В хляву табе прытулак альбо ёсть.
Стаить свиння в гауне па пуза - тыну впрог !
Гляди убяжыт у хату кепски госць !

Табе же усё адно как стасти ракам
Идзи ляпшей праполкаю зайМАЙсь
СраНЬ-НЯ ужо СРАКИ меруть ГАКОМ -
У поле лю-ДЦЫ ! Сярод них таркайсь

Памне сяделаб ты ляпшей на чердаку
А не бурылаб мой гармоник...
Ну ёшш.. тваю... да хоць НА ПАТАЛКУ !
Счаззз у сраку як ваткну пястониК !!!