Sometimes

Вероника Амбр
Sometimes we dream, sometimes we fall,
Sometimes believe in firewall,
Sometimes we fly or even die...
Sometimes we look at rainy sky;
Sometimes we love, smetimes we lie,
Sometimes we can not sleep at night...
Sometimes we smoke or even drink...
Sometimes we break somebdy's wings.
Sometimes we're bad, sometimes we're good,
Sometimes we loose our brain and mood;
Sometimes we eat, sometimes we can't,
Sometimes we look at shiny sun.
Sometimes we draw, sometimes we write...
Sometimes we say that we're alright;
Sometimes we're sour worse then limes!
And we're people.
But sometimes.