Шефу

Алиса Липольц
Буяє зелень пишними садами
Цей день весняний став для нас святковим
Бажаємо ми щирими словами
Вас привітати з травнем 40-им!

Для нас – Ви шеф. Начальника поява
Звичайно викликає в людях страх,
Але із Вами – зовсім інша справа –
Ви усмішку несете на вустах.

Щоб всі в Глевасі гарно посміхались,
Салон «Ваш стиль» і клініку «Сі Дента»
Відкривши, про красу потурбувались
Та про здоров’я кожного клієнта.

Ми з вдячністю Вам зичимо надалі
Йти по життю упевнено, натхненно
Та, втілюючи всі ідеї вдалі,
Наповнюватись радістю щоденно.

Хай син росте розумним, сильним, гожим,
Таким цілеспрямованим, як тато,
А донечка на маму буде схожа –
Це краще, що їй можна побажати.

Нехай Господь дарує процвітання,
Здоров’я і наснаги додає,
Допомагає втілити бажання
І береже  те добре, що вже є.