Улюбленому куму

Алиса Липольц
Перше травня - кожен рік
В ліс ми йдемо на шашлик.

День труда – чудове свято,
Але в нас тут інший шум:
Народивсь сьогодні Тато –
Він для мене – рідний кум!

Довелось в житті багато
Нам разом переживать
І цей рік – подвійне свято –
Нашій дружбі двадцять п’ять!

Ми тобі бажаєм щиро
Щастя, злагоди та миру,
Хай здоров’я лиш міцніє
І любов у серці гріє,

Щоби Галю на руках
Ти носив по бутіках.
Хай достатньо буде грошей,
Щоб зробить ремонт хороший.

Щоб завжди в дорозі везло –
Ані цвяха, ані жезла
І такого не було,
Як собака у крило

Бо на нас ще, нагадаю,
Світязь озеро чекає,
А крім цього, треба, тато,
Два весілля відгуляти!

Зичу, куме, довго жити,
Щоб ще й внуків одружити.
Тож прийми моє посланіє.
Кум Георгій і компанія.