Мо й анарх чн й пациф сц...

Янгулова Татьяна
Я писатиму тобі вірші, ти мені картини
Згодна?
Ні, ніяких контрактів, ти що, це я так, просто,
Моя анархістко.
Будеш пити портвейн, я приноситиму мінералку
Згодом
І любитимемо світ разом,обіцяю,
Моя пацифістко.
Ми співатимемо разом Моррісона на балконі
І у парку Deep Purple, з до сліз кривою вимовою
Коло вогнища гратимем Ольгу Арефьєву,
Та вечірній Fleur, і "Мельницу" світанкову.
І картини твої більш не будуть зеленими,
Як його очі
Мої вірші не будуть холодними й туманними,
Як Він.
Своїх муз ми полишимо в їх океані мелодій,
А наш світ без них стане нестерпно-спокійним й нудним.