Рiвняння

Анастасия Шельда 2
Не треба лічити години, хвилини
Не треба кричати коли тобі сумно
Збери все до купи отримай рівняння
Ти плюс він =немає кохання
       Колись не так давно ти кохала лише його
                Колись не так давно сум був десь далеко
                Збери все до купи отримай рівняння
                Сум плюс біль намає  кохання
Ти гадала все просто але помилялась
Ти  гадала не зрадить, а він усміхався
Збери все до купи отримай рівняння
Брехня плюс зрада немає кохання 
     Він пішов але це не кінець
                Він  зламав твоє життя внівець
                Ти одна впораєшся повір
                Ти сильніша аніж він.