Не вiдчуваю болi

Ирина Шилинговская
Не відчуваю болі,
Немає смутку,сліз.
Душа моя на волі
Та падає униз.


Сказав мені:"ЛЕТИ!!"
Та скинув із небес..
Слова ПРОЩАЙ,ПРОСТИ
Не створюють чудес..


Не надають нам крила
Лиш камінь в течію...
Свою душу відкрила
Та не змогла твою...