Любов останнiй раз зiтхнула...

Ирина Шилинговская
Любов останній раз зітхнула,
Притихла,наче не було.
Я в ніжні очі зазирнула
Життя в них так і не прийшло...

Чому ж моя любов померла?
Чому не вижила вона?
В її очах блакить завмерла...
Сльоза остання і сумна.

Як відродити тебе,люба???
Не залишай мене одну.
Без тебе лиш журба і смута...
Без тебе,мила,й я помру...