Доки житиму я на цiм свiтi...

Ирина Шилинговская
Доки житиму я на цім світі,
Будуть жити мої сподівання.
І в своїм перед Господом звіті
Відповім на усі запитання...

Де була? Що робила? Навіщо?
І кому віддавала любов?
Свою лють і страждання - все знищу,
Щоби чиста була моя кров.

Щоб зустрівши мене на воротях
Посміхнувся Господь,привітав..
Я й сама привітатись не проти,
Та нехай би ще трохи чекав...

Бо у мене маліі ще діти
І багато є справ на Землі
І так солодко трави і квіти
Оп"яняють на сході зорі...