Провидиця

Ирина Шилинговская
Я провидиця з іншого світу,
споглядаю на Ваше буття...
Ви живі обриваєте квіти
Та в самих Вас немає життя...

Ви дітей своїх ніжно цілуєте
Про кохання вірші і пісні
Та любов Ви,нажаль,не цінуєте..
Споглядаю і страшно мені..

Хоч би десь була правда між Вами
И любов у серця увійшла...
Я би Вас обійняла руками
и у світ без гріха віднесла...