Я з тебе Ангела зробила

Ирина Шилинговская
Я з тебе Ангела зробила,
Любов придумала сама
І знову жити захотіла,
Був ти і на душі весна..

Та крила ангела зів"яли,
Реальність сіра і сумна..
Невже ті очі не кохали?
Ти зник - з"явилася зима..

І білий сніг перетворився в чорний
І наша зірка згасла в небесах..
Примарою став Ангел-чудотворний
Несу кохання вбите на руках..

Минайте люди Ангелів!!!Минайте!!!
Не залишайтесь з ними ні на мить..
Із пекла такі Ангели!!! Тікайте!!!
Вони любов без жалю зможуть вбить...