Моя не згасла зiрка...

Ирина Шилинговская
Моя не згасла зірка,
Я досі ще жива..
Солодке стало гірким
І не знайти слова.

Та чи вони потрібні,
Коли не чуєш їх?
Дії ,образи дрібні -
Вже викликають сміх.

Сміх разом із сльозами,
Хоча не бачих ти...
Та поруч з іншими зірками
Я спробую свою знайти...