Не испробовав

Таля Венская
               
Не испробовав,-
Не признаешься.
А распробовав,
Заиграешься?
Заиграешься,
Остановишься?
Остановишься,-
Заневолишься?
Заневолишься,
Не распробовав?
Остановишься,
Не испробовав?
  23.07.2011г.