***

Елена Найда
Я хочу вміти відчувати
порухи душі...
Навіть найобережніші...
Я хочу чути як
прокидається смуток,
і як вибухає гнів...
як виникає біль,
що входить в душу,
наче ніж...
як ворушиться
у підсвідомості кохання,
прагнучи вирватись
на волю...
Я хочу чути
шепіт затишку
та нестримний крик
радості...
Я хочу чути
як народжується думка,
і як вона помирає...
Я хочу чути життя...