Я вiдмовляюся вiд раю

Ирина Шилинговская
Я відмовляюся від раю.
Без тебе не потрібен рай
Без тебе що робить - не знаю...
Собі кажу:"Не плач - співай!"

Співай так гарно,так відверто,
Хай пісня ця лунає в світ,
Щоб почуття воскресли з мертвих
І прожили до скону літ

Нехай людські душі порожні
Врятує пісня від вогню..
Ми молоді і відчайдушні -
Пройдем пекельную броню..

Я відмовляюся від раю,
Без тебе пекло і в раю.
Для тебе ,милий,заспіваю.
Лише почуй пісню мою..