***

Елена Найда
Я хочу піти туди,
де небо землі торкається,
щоб спокій душі знайти
та розкаятися...

Я хочу побачити як
вода з вогнем обіймається,
щоб відшукати шлях,
що від мене ховається...

Я хочу знайти той край,
де місяць із сонцем вітається,
від світу усього щоб там
заховатися...