Чому

Евгения Чумаченко
Чому коханий не приходиш
Чи може, вже тебе не ваблю
І де розраду ти знаходиш
І з ким тамуєш свою спрагу
Моє тобі кохання-вічно
І хай проходять ті літа
Тебе чекатиму,вже звично
Хоч не зі мною,я твоя