О щастя де ти

Николай Радилов
О, щастя- де ти?
Лісом, мов мала дитина заблукало.
Бо вже стемніло на дворі.
А мати кличе за селом-моя надія.
Та ледве, ледве серце б’ється,
мов свічечка горить душа.
Життя залишилось так мало-
останнєю в криниці краплею доща.