Задовбали...

Пономаренко Владимир
Задовбали комуністи,
Демократи й поготів.
Дома нічого поїсти,
Холодильник опустів.

БЮТ і панночка з косою
Відняли яйце й сальце.
Горілчаною росою
Не кропив давно лице.

А іще соціалісти,
Регіони допекли
Так, що... боляче присісти,
Та й сидіть нема коли.

Треба добре працювати,
Щоб купити буханця.
Не впізнає рідна мати,
Так змінився я з лиця.

Їх любить – з якого дива?
Депутатів не люблю.
Краще вип`ю діжку пива –
Може, пам`ять загублю...

05.08.2011

Картинка:  http://blin.com.ua/img.php?id=24878