Роса

Николай Радилов
Принесла в подолі
нещасливу долю,
зірвану повітрям,
наче лист с тополі.
Зажурилось небо,
потемніло сонце,
річкою стрімкою,
потекла сльоза.
Те кохання палке,
що давало крила,
опалило хутко,
жгуче мов роса.