Самотнiсть

Ладомир Михайлов
Самотність кликала до себе,
А я зробив від неї крок,
Цей крок був до зірок.
Здивовано дивлюсь на небо...
Та це ж калюжа... Каяття!
Зірки пливуть від мене,
Я знов самотній, нене!
Невже то є моє буття?!