Про нас забули?

Волеслав
А що робити, якщо, про нас забули?
Як про якусь на поличці річ.
Забули ті, хто нам творцями були,
А може просто настала ніч?
Бо, хіба може батько забути сина,
Або матір забути про доньку?
Надія в тому, що є наша сила.
І мала дитина в кулак оберне долоньку.
Спростувати надії легко,
Героїзм у тому щоб їх зберегти.
І крізь своє життя, далеко,
Крізь увесь шлях пронести.