Друзi

Александр Уником
Неважливо нiкому,хто ти i що ти є у цьому світі.
Сьогодні слово залишається лише словом,зникненним у пустому повітрі.
Навіть колишні друзі покидають тебе,становлячись ворогами.
Тому ціню ще більше тих,хто має право називатися моїми друзями.