Без вiдповiдей

Александр Уником
Колись усе було інакшим.
Життя було яскраве.
Колись я був малим,
             сьогодні трохи старше.
І зрозумів,що наше майбутнє
                лише за нами.
Тому чого ми білі фарби заінюєм
                на чорні?
Чому кожен з нас отримую багато болі?
Одні питання,а відповідей нема.
Лише брудна,мутна,вода.