Краплi любовi

Мастер Степанов
"Зливи не буде
Вітер розгонить хмари
Обривки крапель"
                Русалка Лая 
 
Краплі любові
з неба останніми впали-
вітер стетерів,
довго збирав на траві            
бідолашну любов ту.
                (две последние строки добавлены 31.08.2011 01:07)