***

Енот Владислав
Ось так підкрадається осінь
до кінчиків пальців на твоїх ногах
осінь вгризається в простір
і всі твої зламані кості
віщують початок дощів
А власне, чого ти хотів?
Ця осінь, як безліч інших
не кращих ні чим і не гірших
Пройде крізь твоє життя
Вперед до зими,
Ближче до забуття.


30/08/2010