***

Енот Владислав
Твої коштовності - явна підробка,
І душа - безсоромна фальшивка,
Твоє тіло - картонна коробка,
Твій одяг - потворна дірява накидка.

Твоє відображення в дзеркалі - бреше
Твій голос звучить не так, як ти звикла
І всі переконливі докази твого існування
давно і безслідно зникли.


13/08/10