Ти - надзвичайна

Енот Владислав
 

Твоє ім'я звичайне,
із трьох літер
Назавжди врізалось 
у мою пам'ять
Ти - незвичайна,
надзвичайно рідна,
хоч не один вже раз
чужоую стати намагалась.
Ти - незвичайна, 
надзвичайно сильна,
сильніша, ніж моя
найбільша слабкість.
Ти - надзвичайна,
ти - важлива,
для мене набагато,
ніж спочатку може здатись.
Ти - надзвичайна, і до цього
неможливо звикнути,
Ти над усім і усіма, 
шо є навколо мене.
Я дякую тобі 
за надзвичайне щастя,
хоч на пів крока 
залишатись біля тебе.

18/07/11