***

Енот Владислав
Ти маєш владу наді мною
але твоя остання пропозиція
настільки неприйнятна,
що я змушений
вступити проти тебе
в опозицію

Я змушений боротися з тобою
За те, щоб відновити
Твою владу
Я жертвую своєю непокорою
І мирно віддаю тобі
Усі мандати.