12 Метрiв до Неба

Легановская
І що ж я шукала,
На що сподівалась,
Коли уявляла собі,
Що я закохалась?
Написати історію,
Уявити картинку,
І вийти на пошуки другої половинки…
Немає сенсу,
12 метрів до неба,
В руках – сигарета
І до тебе мені,  Льошо,
Негайно треба.
Розірвати секрети,
Спалити конверти,
І пригадати відверті моменти.
Треба свій шлях обирати,
Але нащо шукати,
На зустріч чекати,
Оминаю загрози
Бо я – горда роза.

березень 2010