Вiтер в нестямi

Мастер Степанов
"Вишні налиті
На гіллі стрепенулись
Вітру цілунок"                Русалка Лая

Вітер в нестямі,
З розуму вишні звели-
Цілунок п'янкий.
Гілля дерев обійма,
Мов звабливу коханку.

 

 (две последние строчки придуманы тоже экспромтом 31.08.2011 00:55 )