Троянди

Наталя Мазур
Дивлюсь  на  троянди  змарнілі,
Що  вчора  так  пишно  цвіли.
Червоні,  рожеві  і  білі...
Чому  ви  зів'яли?  Коли?

Чому  ви  схилились  в  поклоні?
У  вазі  ж  багато  води!
Беру  пелюстки  у  долоні...
На  пальцях  вологі  сліди...

Троянди  мої,  милі  квіти,
Чом  плачете  ви  у  цей  день?
На  вулиці  сонечко  світить,
В  вікно  подивіться  лишень!

Наталочко!  Нас  тут  багато,
По  три  за  прожитий  твій  рік.
Дарунок  ми  друзів  на  свято,
А  ці  от  -  приніс  чоловік.

Ми  в  себе  ввібрали  всі  роки
Твого  непростого  життя.
Твій  сміх,  твого  щастя  потоки,
І  радісне  серцебиття.

Твій  біль  і  насуплені  брівки,
Зневіру  і  гіркість  образ.
На  наші  тендітні  голівки
Тут  ніби  спирається  час.

Природа  у  квітів  мінлива...
Змарніли  ми  личком  усі...
А  ти  залишайся  щаслива
В  жіночій,  звабливій  красі.

Тобі  нехай  сонечко  світить,
І  ранок  прийде...  Далебі,
Для  тебе  ми  зірвані  квіти,
Щоб  радість  принести  тобі.


09.08.2011

Фото  автора