Сумно?

Людмила Дзвонок
                "Але не в рукотворнім Всевишній живе..." -
                Біблія, Дії Св. Апостолів 7: 48.
                "...ви - Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває" -
                Біблія, 1 Коринтян 3: 16.

Кому сумно? - Радість з Богом,
То ж дивіться в небо.
Підіймайте руки вгору,
Якщо мудрість треба.

Не дивіться на ті храми,
Що земля виносить.
Подивіться в очі Божі:
Бог до Себе просить.

Поведіть із Ним розмову
Відкриту, відверту,
Розкажіть про свої біди
І про душу вперту,

Що не хоче відкривати
Біблію - те Слово,
Що покаже волю Божу,
Для життя основу.

Божий храм - він в серці того,
Хто з Творцем знається,
І шанує Його Ймення,
Божим дитям зветься.

Хто не дивиться навколо,
А лиш вгору, в небо.
У такого й радість в хаті,
І усе, що треба.
            12.08.2011