Кувшинки

Елена Терехова 5
Жовті лілеі ( Ти пам`ятаєш ?)
Відображались у річці дзеркальній.
- Ти про кохання нічого не знаєш,-
Так я сказала тобі, мій коханий!

Роки лунали під поглядом долі,
Наші дороги тоді розійшлися...
І, набуваючи сумної волі,
Падають в ноги не квіти, а листя.

Знов я без тебе, а літо минає.
Марно шукаю скрізь жовті лілеі.
Річка  дзеркальна відображає
Небо блакитне - безкрайню пустелю.