Листопад

Елена Терехова 5
Осінь заплющила очі,
Вітер ховається в лісі.
Ти мене бачити хочеш,
Не розумієш,що скрізь я.

Квітка зів`яла в долоні.
В небі роззлючені хмари.
Ніби із серця мій промінь...
Тільки вважаю, що марно.

Стали беззоряні ночі,
Шелестом скржиться листя.
Ти вже побачень не хочеш.
Адже я поруч і скрізь я.