Я хочу, так потр бно дуже

Мария Дьяченко
"Я хочу, так потрібно дуже"-
Ця фраза нас хапає за життя,
А мені гидко і до болю осоружно
Прослухувати все оте виття.

Закликую, підштовхую до дії-
Щоб скиглить кинули. Хоча
Розгнівавшись, сама не розумію,
Що лиш скигління- гнівна проповідь моя.