До кого прихиляеться небо?

Наталя Мазур
Чи  серпень  смутку  додає  краплину?
Чи  чорнобривці  пахнуть  гіркотою?
Ти  задивився  на  мою  світлину,
А  осінь  гаптувала  сивиною.

"Чарівна  пані,  -  кажеш  ти  одверто,  - 
До  тебе  прихиляється  і  небо".
Та  інших  слів  чекаю  я  уперто.
Слова  кохання  чути би від  тебе.

Моє  вже  літо  зникло  за  порогом,
Свої  дарунки  пропонує  осінь...
А  небо  прихиляється  до  того,
Хто  сумував  і  настраждався  досить.