your name...

Мила Льева
я на скрижалях стародавніх
                знайшла і прочитала
ТВОЄ ІМ"Я...

на тонкому папірусі з Єгипту,
              на рунах, на золотих монетах Майя...

ТВОЄ ІМ"Я...

              що зараз кожен раз карбує моє серце...

ТВОЄ ІМ"Я...

                в світі найкращого немає...